Monday, September 3, 2012

Cerita Seks Isteri Gersang Malam Pertama

Cerita Seks Isteri Gersang Malam Pertama

Aku telah bernikah hampir 2 tahun.. Pernikahan aku bersama isteri atas dasar suka sama suka.. Aku nak kongsikan kisah malam pertama aku pada semua pembaca.. Kisah malam pertama aku ni, tidaklah best sangat sekadar mahu berkongsi je...

Sebenarnya, aku dah biasa main dengan isteri aku sebelun kami bernikah.. First time kami main masa tu di rumah sewa aku.. Masa tu kami baru bertunang.. Sepanjang kami main, aku sering tertewas kerana tunang  aku ni kuat seks.. Zakar aku biasa je.. 6 inci panjang, sederhan besar.. kelemahan aku cepat pancut..

Kami stop main bila lagi 3 bulan majlis perkahwinan kami akan berlangsung.. Jadi tunang aku ni rasa gersang yang teramat sangat.. Maklumlah 3 bulan tak dapat main dengan aku.. Jadi kami planning nak jadikan malam pertama kami penuh kenikmatan seperti malam pertama setiap pasangan yang tidak pernah main..

Masa yang di nanti-nantikan telah tiba.. Aku telah bernikah dengan isteri aku dan majlis perkahwinan kami sangat meriah.. Malam pun tiba.. Untuk pengetahuan semua pembaca, kami tidak bermalam di rumah, tetapi kami bermalam di hotel atas alasan hadiah dari kawan kami.. Maklumlah nak privasi..

Masuk je ke bilik hotel, Isteri aku terus terkam aku.. Aku dapat rasakan kegersangan isteri aku pada malam tu.. Aku tak nak terburu-buru.. aku cuba mengawal diri aku kerana malam ni, aku nak pastikan isteri aku puas sangat-sangat.. Aku cium mulut isteri aku.. isteri aku membalasnya dengan rakus.. aku cium lehernya sambil menjilat dan mengigit.. isteri aku mengerang kesedapan..

Aku bangun buka baju dan seluarku.. kemudian aku bukakan kesemua pakaian isteri aku.. aku baringkan isteri aku, dan aku terus menghisap teteknya dengan rakus sambil tangan aku menggentel biji kelentit isteri aku.. Tiba-tiba isteri aku mengejang dan klimaks.. airnya keluar banyak sampai basah tilam katil..

Aku sangkakan isteri aku akan cool sikit lepas klimaks kali pertama, rupa-rupanya tidak, isteri aku semakin mengganas.. dia baringkan aku, dan menghisab batang aku.. Cara hisabnya luar biasa,, ganas semacam, buatkan aku rasa nak terpancut.. aku cuba tahan, tapi tak mampu.. aku pancut dalam mulut isteri aku.. isteri aku terus telan semuan air mani aku.. sebelum ni, tak pernah dia buat begini..

Kami teruskan permainan sampai pagi.. isteri aku tak nak tido.. aku tak tahu berapa round kami main.. tapi yang pastinya, aku dah rasa seperti tak de air nak kuar.. sehinggakan aku bertahan hampir 1 jam lebih dan isteri aku terpancut-pancut kepuasan.. Kami stop main pada jam 9 pagi.., kerana aku dah terlalu mengantuk..

Kami tertido atas katil yang basah yang di sebabkan air mazi isteri aku.. Satu pengalaman yang tak dapat aku lupakan...

Maaf jika cerita terlalu ringkas.. aku tidak pandai mengarang.. tetapi ini cerita sebenar..

2 comments: